Δύο θετικά περιστατικά στο προσωπικό της εταιρείας «PIP»

Δύο κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν σε μέλη του γραφειακού προσωπικού της εταιρείας «PIP – P. Ioannides Packaging Ltd». Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, ενεργοποιήθηκε αμέσως το Πρωτόκολλο βάσει των οδηγιών του Υπουργείου Υγείας.

Ακολούθως, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, με πρώτιστο μέλημα τη διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας, έγιναν τα ακόλουθα:

1. Το Σάββατο 8 Αυγούστου 2020, διαπιστώθηκαν δύο (2) κρούσματα Κορωνοϊού σε μέλη του γραφειακού προσωπικού της Εταιρείας, γεγονός που ενεργοποίησε αμέσως το Πρωτόκολλο, που ισχύει από την πρώτη ώρα της Πανδημίας στην Εταιρεία, στη βάσει όλων των σχετικών Διαταγμάτων & Οδηγιών του Υπουργείου Υγείας.

 2. Την Κυριακή 9 Αυγούστου 2020, όλα τα Μέλη του Προσωπικού υποβλήθηκαν σε «1ο ΤΕΣΤ Κορωνοϊού» με ΑΡΝΗΤΙΚΟ αποτέλεσμα, πλην των δύο αρχικών κρουσμάτων.

3. Όσα μέλη του Προσωπικού θεωρήθηκε ότι ήσαν «σε στενότερη επαφή με τα δύο κρούσματα», έλαβαν "ΑΥΣΤΗΡΗ Οδηγία Αυτοπεριορισμού 14 ημερών" και θα υποβληθούν σε «2ο ΤΕΣΤ Κορωνοϊού» το Σάββατο 22 Αυγούστου 2020.

4. Τη Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020, επαναλήφθηκε "Πιστοποιημένη Απολύμανση" των χώρων της Εταιρείας, οι οποίοι εν πάση περιπτώσει απολυμαίνονται καθημερινά από εντεταλμένο προσωπικό, ταυτόχρονα με αυστηρή τήρηση των Μέτρων Προσωπικής Προστασίας.

5. Το κόστος όλων των Διαδικασιών επιβαρύνει την Εταιρεία.

Η Εταιρεία ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΗ από 14/08 μέχρι και 23/08/2020 και ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ τη Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020, υπό τις συνήθεις συνθήκες απόλυτης Υγείας & Ασφάλειας.

TAGS:
Print Friendly and PDF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ