ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η ιστοσελίδα www.nomisma.com.cy ανήκει στην εταιρεία ΝΟΜΙSΜΑ ΕKΔΟΤΙΚΗ Λτδ, η οποία μέσω των στελεχών της έχει και την ευθύνη της καθημερινής ενημέρωσης της.

H εταιρεία NOMISMA ΕΚΔΟΤΙΚΗ Λτδ άρχισε τη δράση της τον Απρίλιο του 1999 με την έκδοση του Μηνιαίου Οικονομικού Περιοδικού «ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ», το οποίο στη συνέχεια μετονομάστηκε σε nomisma. Το περιοδικό μας είναι το πρώτο οικονομικό περιοδικό που κυκλοφόρησε στην Κύπρο και από το 1999 έχει ανελλιπή παρουσία στα δρώμενα του οικονομικού τύπου της Κύπρου. Το 2010, η NOMISMA ΕΚΔΟΤΙΚΗ Λτδ εξέδωσε το Ιστορικό Λεύκωμα «Κύπρος, Οικονομία και Επιχειρήσεις, 50 χρόνια, 1960-2010″, το οποίο συνέγραψε ο Διευθυντής της εταιρείας μας, δημοσιογράφος Ιωσήφ Π. Ιωσήφ.

Το Λεύκωμα, που περιέχει χαιρετισμούς από τους πρώην Προέδρους της Kυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια, Γλαύκο Κληρίδη και Γιώργο Βασιλείου, καλύπτει κατά έτος (1960 μέχρι 2010) όλες τις κύριες οικονομικές εξελίξεις που σημειώθηκαν στην Κύπρο. Μαζί με αυτό το πρωτογενές υλικό, δημοσιεύονται ιστορικές φωτογραφίες για την οικονομική εξέλιξη της Κύπρου για την 50ετία 1960-2010. Το Λεύκωμα, που έχει παρουσιαστεί σε ανοικτές εκδηλώσεις στην Κύπρο και στην Αθήνα και έχει αποκομίσει άριστες κριτικές, διατίθεται από την Εταιρεία μας (τηλ. 00357-22342005).

Η NOMISMA ΕΚΔΟΤΙΚΗ Λτδ έχει κάνει σοβαρές τομές στα δρώμενα του οικονομικού τύπου, εκδίδοντας σωρείαν ειδικών αφιερωμάτων για σημαντικούς κλάδους της οικονομίας μας. Ταυτόχρονα, με την έκδοση του Ιστορικού Λευκώματος » Κύπρος, Οικονομία και Επιχειρήσεις, 50 χρόνια, 1960-2010″ έχει καταγράψει πρώτη την οικονομική ιστορία του τόπου. Επίσης, από το 2010 έχει αρχίσει την έκδοση του ετήσιου οδηγού Cyprus: BUSINESS TO BUSINESS (B2B), όπου παρουσιάζει στην αγγλική γλώσσα τα οικονομικά δεδομένα της Κύπρου και τις ευκαιρίες που προσφέρει η χώρα μας για τους ξένους επενδυτές.

Print Friendly and PDF