Κάρτα φιλάθλου και τηλεοπτικές μεταδόσεις

Τελικά, η Βουλή έκανε πίσω και δεν τροποποίησε τη νομοθεσία για την Κάρτα Φιλάθλου. Αυτό έγινε λόγω των αντιδράσεων που υπήρξαν στην πρόθεση της Βουλής να καταργήσει ή να βάλει στο ψυγείο την Κάρτα Φιλάθλου.

Το όλο θέμα παραπέμφθηκε για να συζητηθεί το Σεπτέμβριο, οπότε το νέο πρωτάθλημα θα αρχίσει με τα υφιστάμενα δεδομένα περί Κάρτας Φιλάθλου.

Πάντως, αν η Βουλή τροποποιούσε τη νομοθεσία θα ήταν προκλητικό για όλους όσους φρόντισαν να συμμορφωθούν και από πέρσι εξασφάλισαν Κάρτα Φιλάθλου. Η ικανοποίηση των απαιτήσεων των φανατικών οπαδών των ομάδων, θα άφηνε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς εκτεθειμένους.

Μια και μιλάμε, όμως, για τα ποδοσφαιρικά, καλό είναι η Πολιτεία να ενδιατρίψει και στο μέγα θέμα των τηλεοπτικών μεταδόσεων των ποδοσφαιρικών αγώνων. Και αυτό, διότι τα σωματεία και τα συνδρομητικά κανάλια προωθούν λύσεις που ικανοποιούν μόνο τα δικά τους συμφέροντα. Όμως, το ποδόσφαιρο είναι λαϊκό άθλημα και χρειάζεται και η συμβολή του κόσμου για να είναι επιτυχημένο. Γι’ αυτό, ας δούμε και το κόστος των συνδρομών για τους φιλάθλους, διότι υπάρχει πρόβλημα.


IOS

 

TAGS:
Print Friendly and PDF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ