Επενδύσεις : Νέο online conference της FMW - Ειδικοί της αγοράς μιλούν για το νέο επενδυτικό τοπίο

Το νέο επενδυτικό περιβάλλον και ειδικότερα οι νέες επιλογές και ευκαιρίες για επενδύσεις θα παρουσιαστούν στο νέο online conference της fmw που θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα 13 Ιουλίου και  ώρα 17:00-19:00.

Ομιλητές θα είναι η Πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κα. Δήμητρα Καλογήρου, τΕκτελεστικό Μέλος και Γενικός Διευθυντής της CISCO κος. Άθως Χανδριώτης και ο Oil & Gas Equity Research Analyst κος. Νικόλας Στεφάνου.

Πιο συγκεκριμένα, οι ομιλητές θα αναφερθούν στα νέα  δεδομένα για τις επενδύσεις, όπως διαμορφώθηκαν  μετά την πανδημία.

Τομείς επενδύσεων, όπως οι  μετοχές, το συνάλλαγμα, τα ομόλογα, τα πολυτελή προϊόντα, τα συλλογικά επενδυτικά σχέδια και άλλα, θα είναι στο επίκεντρο του conference.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί "ζωντανά" από την πλατφόρμα www.fmwconferences.com και οι ενδιαφερόμενοι για να την παρακολουθήσουν θα πρέπει να κάνουν εγγραφή, έναντι κόστους €50.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την οργανώτρια εταιρεία fmw financial media way, στο τηλέφωνο 22342005 ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα fmwconferences.com

 

TAGS:
Print Friendly and PDF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ